Städhjälp ger mer tid till annat. Boka hemmastädning!

Barnen ska hämtas, maten ska lagas – livspusslet ska läggas. Ditt hem förblir ostädat, och frustrationen kommer krypandes. Känner du igen dig? Vi förstår att tiden inte alltid räcker till, och därför vill vi hjälpa dig.

Boka städhjälp

Vill du boka hemmastädning i Sundsvall? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för en lösning enligt dina behov och önskemål.

Städhjälp i Sundsvall

Hemmastädning innebär så mycket mer än skinande golv och dammfria skåp. Det innebär tid till annat. Tid till det du tycker om. Vem som helst kan städa sitt hem, men alla hinner inte med det.

Bor du i eller omkring Sundsvall och behöver städhjälp så gör du rätt i att kontakta oss. Vi ger dig tid till annat – och ett skinande rent hem.

Städhjälp Sundsvall

Boka hemmstädning i Sundsvall - kom igång med städhjälp

Hemmastädning har aldrig varit så enkelt. Bor du i Sundsvall med omnejd gör vi gärna ett hembesök!

Städhjälp Sundsvall

Vi älskar hemmastädning

Så är det. Vår drivkraft kommer från vår kärlek till städning. Det kan verka konstigt för en del, men för oss är hemmastädning en hobby som blivit till ett arbete. Och det tror vi syns i vårt genomförande. När vi lämnar ditt hem ska det vara i absolut toppskick och du ska känna det så fort du stiger innanför dörren. Både på doften och i kroppen.

Städhjälp på dina villkor

Det är viktigt att nämna det. Vi städar inte för oss själva, vi städar för dig. Vi må älska att städa, men det är något alldeles extra erbjuda städhjälp för någon annan. Vetskapen om att ha gjort dig nöjd och underlättat i din vardag är guld värt för oss.

RUT-avdrag för städhjälp

Tjänsten hemstäd är avdragsgiltig enligt skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Det innebär att du endast betalar 50% av kostnaden. 

Här läser du mer om RUT-avdrag

Städhjälp Sundsvall - ett rent hem
Städhjälp i Sundsvall - rent hem

Prova på städhjälp i Sundsvall

Skulle du vilja prova på hemstäd eller fönsterputs? Vi förstår att det kan vara ett stort steg att ta hjälp med städningen i hemmet. Särskilt av människor som är okända för dig. För att minska steget så erbjuder vi ett provtillfälle för en rabatterad kostnad. Fyll i kontaktformuläret och skriv att du önskar ett provtillfälle så fixar vi det.

Hemmastädning när du vill

Hur ofta vill du att vi städar? Vad vill du att vi städar? Somliga vill att vi städar grundligt en gång i månaden, andra att vi gör en enklare uppfräschning en gång i veckan. Det är upp till dig hur du vill att vi ska städa ditt hem och hur ofta det ska ske. 

Vet du redan nu hur och när du önskar att vi hemstädar hos dig i Sundsvall med omnejd så gör du rätt i att fylla i dina önskemål i meddelanderutan i kontaktformuläret.

Badrummet
Vi torkar av skåpluckor och rengör badkar/duschutrymme och toalett.

Köket
Vi torkar av diskbänk, arbetsbänk, kakel, vitvaror, fläktkåpa med mera. Hela kökets utvändiga ytor, helt enkelt.

Andra rum

  • Vi torkar av eluttag med torr trasa
  • Avfläckar dörrar
  • Dammar av tavlor och element
  • Dammsuger samtliga golvytor, möbler och mattor
  • Torkar av tvättmaskin och torktumlare
  • Tömmer papperskorgar
  • Putsar speglar

Om du vill lägga till något till listan så går det alldeles utmärkt. Antingen skriver du det när du kontaktar oss eller så tar vi det när vi tagit kontakt med dig.

Hemmastädning i Sundsvall med kvalitet i fokus

Vi har stor erfarenhet av hemstäd och många nöjda kunder i Sundsvall med omnejd. Vi vet att vägen till ett gott resultat inte endast handlar om noggrannhet vid själva städningen – det handlar även om att lyssna och förstå våra kunders önskemål.   När våra erfarna städer kommer till dig för hemstäd ser vi alltid till att de har optimala förutsättningar för att utföra arbetet på ett gott sätt. De är utbildade, väl schemalagda och har tillgång till den moderna utrustning som krävs för jobbet. 

Kontakta oss för städhjälp i Sundsvall 

Har du frågor om hur vi arbetar med hemstäd eller önskar prisuppgift? Tveka inte att kontakta oss, vi gör både hemmet skinande rent och frigör tid åt dig för ett rimligt pris!    

Scroll to Top