Flyttstäd i Sundsvall - för enkelhetens skull

Jag kan väl städa själv? Ja det kan du. Vi har under åren hjälpt många privatpersoner och företag med flyttstädning i Sundsvall och om det är något vi märkt så är det att det sällan går så smidigt som man tänkt. Vi är här för dig som få tid till annat. Låt oss ta hand om Flyttstädningen i Sundsvall så kan du lägga tid på att komma i ordning i ert nya hem eller kontor.

Boka flyttstäd Sundsvall

Snabbt och effektivt och till rätt pris. Kontakta oss för att få ett fast pris för flyttstädning i Sundsvall.

Flyttstädning Sundsvall

Vi har många års erfarenhet av Flyttstädning i Sundsvall med omnejd och vet vad vi pysslar med. När möblerna är bortfraktade och tavlorna är nerplockade vill man gärna sätta sig ner och pusta ut. Då kommer vi och tar hand om resten. Det kan vara svårt att veta vad som krävs vid städning efter inför en flytt, med oss så slipper du tänka på detta. Förutsatt att du befinner dig i Sundsvall med omnejd såklart!

Billig flyttstädning Sundsvall

Vad är pris för flyttstädning i Sundsvall för t ex lägenheten, huset eller kontoret? Vi får frågan dagligen och svarar alltid: Rätt & Fast, allt beror på era förutsättningar.
Kontakta oss idag så får även ni ett kostnadsförslag som vi står fast vid.
Flyttstädning Sundsvall pris kan varierar beroende på kvadratmeter, om du har balkong, inglasad balkong och om även bi-ytor / förråd ska städas. Vi är inte bara billiga utan vi tar rätt pris för er och självklart så kan ni använda RUT-avdraget.

Rut-avdrag för flyttstäd?

Förutom att du kan göra avdrag för övrigt städtjänster så kan du även göra det för flyttstäd. Och att nyttja RUT-avdraget genom oss innebär egentligen ingenting annat än att våra tjänster blir billigare för dig.

Vill du läsa mer om RUT-avdraget så kan du göra det på Skatteverkets hemsida.

Hur går det till?

Förutsättningarna skapar underlaget. Således vill vi prata med dig innan vi ger ett skarpt förslag. En större byggnad kräver större resurser, ett tuffare underlag andra maskiner osv.
Men i utgångspunkt så inleder vi med följande:

Flyttstäd i Sundsvall

Vi har lång erfarenhet av att utföra flyttstäd åt både privatpersoner och företagare. Bli en av våra nöjda och glada kunder i Sundsvall och låt oss hjälpa dig när det är dags att flytta. En felaktigt utförd flyttstädning kan innebära konsekvenser, för ett gott resultat använder vi därför endast utbildad personal som har tillgång till den bästa utrustningen på marknaden för ett fläckfritt resultat.

Nöjd kund-garanti för flyttstäd

När vi har genomfört städningen så ska du känna dig nöjd – varje gång. Därför erbjuder vi tjänsten hemstäd i Sundsvall med nöjd kund-garanti. Det innebär att om du mot förmodan skulle hitta något som du vill få åtgärdat så fixar vi det. Vi vill göra rätt för oss, och det ska du känna dig säker på.

Kontakta oss för flyttstäd i Sundsvall 

Har du frågor om hur vi arbetar med flyttstäd? Eller har du några speciella önskemål eller önskar prisuppgift? Kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort!   

Scroll to Top