Fönsterputs som lyser upp Sundsvall

Vi älskar fönsterputs! Du vet känslan när du tittar ut genom ett nyligen rengjort fönster? Den är lite märkligt härlig. Som att världen utanför fått nya och skarpare färger. Tyvärr är det många som sällan upplever den känslan. Det är helt enkelt för jobbigt att putsa fönster, och det finns ju så mycket annat att hinna med. Vi förstår det, och hjälper därför gärna till med fönsterputs i Sundsvall med omnejd.

Boka fönsterputs

Övergläns grannarna i Sundsvall med skinande rena fönster. Skicka dina uppgifter till oss så tar vi kontakt med dig. Det är snabbt, enkelt och dina fönster blir fria från smuts och stänk.

Fönsterputs Sundsvall

Fönsterputs i Sundsvall

Gör inte si, gör inte så, inte nu och särskilt inte då. Reglerna och råden om fönsterputs är många. Det avskräcker och får jobbet att verka stört omöjligt för en lekman. Och ja, visst finns det en del att tänka på, men framför allt är det tids- och energikrävande. Inte minst om du har många fönster att ta hand om.

Vi hjälper dig med fönsterputs i Sundsvall med omnejd oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi ger dig tid och möjligheten att lägga krutet på annat. Dessutom ser vi till att dina rutor blir precis så rena som de kan bli – och det är många gånger renare än du tror.

Hur mycket kostar fönsterputs i Sundsvall?

Det beror på hur många fönster du har och om du vill teckna ett längre avtal eller ett enskilt tillfälle. Har du frågor om fönsterputs så är du välkommen att fylla i kontaktformuläret så svarar vi så snabbt vi kan.

Fönsterputs i sundsvall - Rena fönster i Sundsvall
ROT-avdrag för fönsterputs Sundsvall

RUT-avdrag för fönsterputs

Förutom att du kan göra avdrag för hemstäd så kan du även göra det för fönsterputs. Och att nyttja RUT-avdraget genom oss innebär egentligen ingenting annat än att våra tjänster blir billigare för dig. 

Vill du läsa mer om RUT-avdraget så kan du göra det på Skatteverkets hemsida.

Hur går det till?

Tillvägagångssättet ser lite olika ut beroende på storleken på jobbet. En större byggnad med många fönster på hög och låg höjd kräver större resurser
än ett mindre arbete på en villa, för att nämna några exempel. Men i regel ser arbetsgången ut så här:

Fönsterputsning i Sundsvall

Vi har stor vana av att utföra fönsterputs åt både privatpersoner och företagare. Bli en av våra nöjda och glada kunder i Sundsvall och låt oss putsa även dina fönster. En felaktigt utförd fönsterputs tappar ofta sin glans redan efter en dag eller två, för ett gott resultat använder vi därför endast utbildad personal som har tillgång till den bästa utrustningen på marknaden.

Nöjd kund-garanti för fönsterputs

När vi har genomfört fönsterputsningen så ska du känna dig nöjd – varje gång. Därför erbjuder vi tjänsten hemstäd i Sundsvall med nöjd kund-garanti. Det innebär att om du mot förmodan skulle hitta något som du vill få åtgärdat så fixar vi det. Vi vill göra rätt för oss, och det ska du känna dig säker på.

Kontakta oss för fönsterputs i Sundsvall 

Har du frågor om hur vi arbetar med fönsterputs? Eller har du några speciella önskemål eller önskar prisuppgift? Kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort!   

Scroll to Top